pokušavao sam saznati na internetu o kojoj je vrsti riječ i karakterisitikama ali bezuspješno,pa ako netko nešta zna uvelike bi mi pomogao...inače to je grančica sa drveta visokog cca 4 metara i starog 10-15 godina,mada su tek ove god počeli rasti bijeli cvjetovi... (imam samo mali problem oko stavljanja slike pošto sam tek obavio registraciju)
Zadnje teme
Naj aktivnije teme
Socijalna tabla
Traži
Vrijeme
Ko je trenutno na forumu
Imamo 6 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 6 Gosta :: 1 Provajder
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 170 dana Čet Mar 08 2012, 15:36
Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 170 dana Čet Mar 08 2012, 15:36
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
koje je ovo drvo??
2
Re: koje je ovo drvo?? taj Ned Jun 06 2010, 11:39
vlasta

moderator

http://www.biljnocarstvo.com/o-nama-f3/pitanja-vezana-za-forum-t85.htm
ovdje je objesnjeno postavljanje slika.....ako ne uspijes, slobodno se obrati nekom od moderatora
ovdje je objesnjeno postavljanje slika.....ako ne uspijes, slobodno se obrati nekom od moderatora
4
Re: koje je ovo drvo?? taj Ned Jun 06 2010, 13:56
mena

moderator

Darko dobro ti nama dosao a sto se tice ovog drveta ja mislim da je Liriodendron tulipifera a ti malo proguglaj i uporedi..

Re: koje je ovo drvo?? taj Ned Jun 06 2010, 14:35
darko_362
Novi član

da,to je to drvo...ovo mi je zaista pomoglo jer bilo je teško naći samo guglanjem,nisam znao od kuda početi..tnx!! 

6
Re: koje je ovo drvo?? taj Ned Jun 06 2010, 14:38
mena

moderator

Inace ga zovu tulipanovac radi cvjetova valjda..Jako je lijepo drvo..